Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-09-07

Android applikationer för framtidens förskola

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Abou AB är passionerade managementkonsulter och IT-utvecklare. Vi försöker att lösa våra kunders utmaningar genom att skapa genomtänkta lösningar. Vi inspireras av Apples grafiska användardesign som vi kombinerar med våra managementkonsulters verksamhetsförståelse och våra teknikers passion för innovativa tekniska lösningar.

Abou utvecklar en portal för att underlätta kommunikationen för Stockholms förskolor. Examensarbetet består av att utveckla och testa Androidapplikationer som ett komplement till portalen. Arbetet innefattar att tillsammans med grafisk designer och projektledare hos Abou utveckla ett flertal applikationer. Dessa applikationer kommer sedan testas i den dagliga kommunikationen mellan föräldrar och förskolor i Stockholm. Föräldrar och personal intervjuas slutligen, vilket ligger till underlag för en enklare slutrapport om produktens effekter och vinster i förskolan.
Kontakta gärna oss för mer information.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB




Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.