Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-09-07

Information och kommunikation, behov av kommunikationsplan och strategi för användandet av sociala medier

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Julmyra Horse Center är under uppbyggnad i Heby kommun. Efter flera år av stiltje har arbetet och utvecklingen tagit ny fart. Det nybyggda ridhuset och ridbanan möjliggör ökad inflyttning till området. För att utveckla området har ett Leaderprojekt finaniserat av EU startatas upp. Projektet ska ta fram korta och långsiktiga strategiska planer för Julmyra inom områdena; Framtidens hästhållning, Hållbar utveckling, Entreprenörsdrivna servicefunktioner och Information och kommunikation.

För att öka inflyttningen i området, försäljning av tomter samt aktiviteter på Julmyra Horse Center kräv en tydlig kommunikations- och informationsplan. Det är en av arbetsuppgifterna för arbetsgruppen inom Information och Kommunikation.

För dig som student finns det möjlighet att vara med i projektet och jobba tillsammans med arbetsgruppen. Två centrala frågor är att ta fram en kommunikationsplan och en strategi för hur sociala medier ska användas. Sociala medier kommer även att användas under projektets gång för utvärdering av olika förslag från arbetsgrupperna.






  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB




Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.