Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2002-10-25

Kartläggning av marknaden för bok om ledarskap och samarbete

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
WIPRO AB arbetar med utveckling av chefer, ledare, medarbetare och organisation i Sveriges största företag och inom offentlig verksamhet.

Uppsatsarbetet innebär att testa en spännande bok som är under produktion. Målgruppen är anställda inom näringsliv och offentlig verksamhet.
Boken handlar om Göran Wickströms erfarenhet som konsult från hundratals arbetsplatser kring frågor som ledarskap, samarbete, effektivitet, stress, positivt tänkande, personlig utveckling, service, kundkontakter, lönesystem mm. Boken finns upptryckt i en provupplaga och ska redigeras efter de synpunkter som framkommer i test/uppsatsarbete. Den kommer i färdigt skick att säljas in på Sveriges största arbetsgivare för att de ska lämna den som gåva till alla sina medarbetare inför jul eller semester. Tanken är att boken ska starta processer i respektive arbetslag inom de områden som känns aktuella. De som hittills tagit del av innehållit har uttryckt att boken i flera avseenden är unik och fyller en mycket viktig uppgift. Söker intresserade, kvalificerade och ambitiösa studenter som i uppdraget får en mycket spännande och stimulerande uppgift.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.