Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2002-11-04

Marknadsundersökning av Dansgruppen 7th Sense

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Dansgruppen 7th Sense är ett Västerås-baserat danskompani som erbjuderdansuppvisningar, bakgrundsdansare, modevisningar, koreografi och shower.Vi består av ca 10 professionella dansare och funnits i Västerås sedan 2000. Vi arbetar på uppdrag, både stora och små, och har framträtt på bl.a. Arosfestivalen, Circus Bronett, Kulturnatt, musikvideos, etc.

Vårt uppdrag innebär en undersökning av tidigare uppdragsgivare men även framtida uppdragsgivare. Uppdraget är i två delar, vilka kan, pga tidsbrist vara svåra att genomföra. Därför är fokus på tidigare uppdragsgivare. Vi, tillsammans med eleverna, framställer frågor som genom intervju (antagligen telefon) eller enkät undersöks. Vi är intresserade av tidigareuppdragsgivares åsikter om vår professionalism, dvs. från första mötet då uppdraget diskuteras till genomförande och sedan avslutande. En viktig frågeställning är också om vi har varit rätt underhållning för just dessa uppdragsgivare, dvs. stämmer vår målgrupp in på vårt utbud? Dessa frågeställningar förväntas att undersökas och sedan sammanställas för vårframtida marknadsföring, handlingssätt och utförande.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.