Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2002-11-07

Schemaläggnings program för yttre tjänst på Internationella biblioteket

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Internationella biblioteket ligger på Odengatan och är ett annex till huvudbiblioteket, Stockholms stadsbibliotek. Vi är ca 30 personer som arbetar där, bibliotekarier, assistenter samt administration och en enhetschef. Biblioteket har böcker på ca 120 olika språk placerade på 2 våningar (ej svenska, nordiska språk och skolspråken). På bottenvåningen finns även tidningar och tidskrifter som hör till annexet, men ändå är fristående. Vi har även en depositionsavdelning som servar hela landet med böcker på dessa olika språk. Vi har även olika program där vi inbjuder allmänheten att komma och lyssna på, ex utländska författare.
Punkterna nedan är vissa krav som kommer att ställas på programmet
1) Grundläggande schema för 25 personer, måndag - torsdag. Rullande schema för fredagar(var fjärde fredag) Helgschema ( var fjärde resp. var åttonde helg)
2) Varje vecka sker många förändringar p g a sjukdom, semester, kurser o dyl.
3) Schemat gäller för 4 personer/pass. Dessa kan ej ha på varandra följande pass.
4) Olika användare ska ha olika åtkomsträttigheter till programmet. Vissa ska enbart kunna lägga in personliga önskemål, andra ska kunna korrigera schemat samt stå för grundschemat.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.