Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2002-10-15

Affärsplan/marknadsanalys för interaktiva leksaker

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Vill du vara med och lansera framtidens leksaker?
Vi söker 1-2 civilekonomer/civilingenjörer med inriktning industriell ekonomi/marknadsföring för ett exjobb/projektarbete på Chalmers Innovation i Göteborg till hösten.
Vårt projekt startade som ett mindre arbete inom området för Ubiquitous Computing hösten 2001 av fem studenter från Chalmers magisterprogram i Interaktionsdesign. Ett intressant och innovativt koncept för interaktiva leksaker togs fram och lade grunden för utvecklingen av flera enkla prototyper. Projektet har sedan uppmärksammats och fått stöd av Innovation Väst och Teknikbrostiftelsen, i form av bidrag, för vidare utveckling. I samband med detta har projektet fångats upp av Chalmers Innovation i förhoppning att kunna generera ett vinstgivande företag.
Ett viktigt steg i denna utveckling är att göra en affärsplan och marknadsanalys för att lansera konceptet på bästa sätt. Du kommer att samarbeta med programmerare, kognitionsvetare, textil och interaktionsdesigners, samt elektroingenjörer. Skicka din ansökan till mig via mail. Ansökan bör innefatta en kort beskrivning av dig själv, din kompetens, intresseområden samt tidigare erfarenhet. Kontakta mig gärna via mail eller telefon om ni behöver ytterligare information.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.