Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2003-10-20

Marknadsplan

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Verksamhet:
Sala Silvergruva är Sveriges silverrikaste gruva genom tiderna. Gruvbrytningen slutade 1908 och idag är gruvan en besöksgruva. Guider i tidstypiska kläder tar med besökarna på en spännande tur ner i gruvan och berättar om det hårda livet som arbetarna hade. Besökare erbjuds nedstigningar till olika nivåer i gruvan, året runt. Man kan också gå en markvisning i det vackra gruvområdet och besöka den rekonstruerade gruvbygården. Varje dag visas också den spännande gruvfilmen och gruvmuseet. För grupper anordnas även bussrundturer i gruvområdet och övriga Sala. Verksamheten förvaltas av Sala Kommuns Turistbyrå och personalen består av en verksamhetsledare och ca 20 säsongsanställda guider. Sala Silvergruva tar emot besökare året om, högsäsongen infaller under sommarhalvåret och juli månad brukar oftast vara helt fullbokad.
Hemsida: www.sala.se/salasilvergruva/

Projekt:
Uppdraget går ut på att upprätta en marknadsplan för verksamheten. Det finns intresse för att uppnå en större spridning av antalet inbokade visningar under hela året. Företag är en målgrupp som Sala Silvergruva vill satsa mer på i framtiden. Nya idéer på hur verksamheten ska profileras och vidareutvecklas behövs.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.