Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2003-06-19

Logistik i svets- och montageföretag (JH 02)

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Företaget, som finns i Mönsterås och har ca 25 anställda (de flesta med stort hantverkskunnande och lång yrkeserfarenhet), har sedan starten 1961 arbetat med kvalificerad legotillverkning av plåtprodukter i egen verkstad samt industrimontage och service. Tillverkningen består av legotillverkning efter kundspecifikation, men också tillverkning av produkter som monteras hos kund. De arbetar i olika konstruktionsmaterial såsom svartplåt, rostfritt etc, men utför också monterings- och servicearbeten av stålkonstruktioner och plåtbeklädnader. Produkter som tilsverkas är containrar, behållare för renhållning och miljösidan och rullbandstransportörer.

Företaget har under senare år förändrat sitt produktionsprogram och vill nu har förslag som ger en förbättrad logistik och kan innehålla förslag på förflyttningar av maskiner, ändrad layout i lokalerna, förslag på flödet av material.

Syftet är att ge förslag på ändrad logistik och layout av lokaler och maskinplaceringar.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.