Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-01-18

Marknadsplan folkbildning

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) i Flen är intresserade av att samarbeta med en eller flera studenter för att skapa en marknadsplan för sin affärsidé: att få människor i lokalsamhället att träffas, umgås och lära sig nya saker tillsammans.

Folkbildningen har varit på tillbakagång de senaste decennierna, vilket beror på många faktorer. Allt fler intresseorganisationer konkurrerar om de offentliga medel som är nödvändiga för en levande folkbildning, samtidigt som allmänheten (våra kunder) ägnar mindre tid och energi åt social verksamhet i den ideella sektorn. Många unga känner inte alls till folkbildningsrörelsen och dess idéer, eller förknippar den med saker som inte berör deras vardag - även detta bidrar förstås till en nedåtgående trend.

Vill du hjälpa oss att vända på skutan? Uppdraget till dig som är intresserad av att jobba med oss består i att göra en marknadsplan. Planen ska beskriva nuläge, mål, strategier och förslag till aktivitetsplan.

Till din hjälp finns personal på kansliet, samt en kontaktperson/handledare, som är ledamot i styrelsen.

Välkommen att höra av dig!

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.