Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-01-18

Omarbetning av hemsida

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Bakgrund
Som återförsäljare för Volvo lastvagnar har vi ett tätt samarbete med Volvo samtidigt som vi är självständiga.
Detta medför att utseendet på vår hemsida till viss del är styrt medan andra delar så som innehåll är i behov av uppdatering

Vi skulle gladeligen samarbeta med en kreativ student med detta uppdrag.
Önskemål och tankar finns om vad vi skulle vilja ha, men inget är ristat i sten och egna förslag från examensarbetare är alltid välkomna.

Förslag på examensarbetesuppgift

•Omarbetning av nuvarande hemsida utifrån den befintliga grafiska profilen, nytt material och bilder samt med en lättare dokumentation om hur allt är upplagt och hur man uppdaterar. Vilken typ av information bör finnas på hemsidan, dess placering och utformning. Hur uppdateras detta och vilka andra ”ny tänk” bör vi ta hänsyn till för att få en så bra och besökvänlig sida.
Ju bättre och mer tillförlitlig information som finns på vår hemsida desto säkrare blir det för Åkerier och andra kunder att hitta till våra verkstäder.

Företagsbeskrivning
Wist Last Buss Syd AB är privat återförsäljare för Volvo Lastvagnar. Vi säljer lastbilar samt tillhandahåller med allt tänkbar service för eftermarknaden så som reparation och skadeverkstad, däckverkstad, tvätthallar och serviceavtal. Vi har verksamhet på fyra orter, Västerås, Uppsala, Avesta och Köping. Vi är ca 120 anställda.


Handledare och arbetsplats
Vi har kontor i Uppsala, Västerås, Köping och Avesta. Handledare kommer att vara LenaBahar Nordström, som själv skrivit ett examensarbeten för inte alltför länge sedan.

Ersättning
Vi kan inte utlova någon ekonomisk ersättning men en liten bonus betalas ut vid examensarbetes färdigställande om vi är nöjda, vilket vi säkert blir. Självklart kommer vi att ställa upp som referens.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.