Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-01-20

Marknadsplan för ny världsunik produkt

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Nolek är en av världens ledande företag inom tätkontroll, provtryckning och läcksökning. Vi bygger egna instrument samt kundanpassade maskiner. Våra maskiner och instrument testar att produkter är täta mot t.ex. väta. Vi tester alltifrån mobiltelefoner till V8 motorblock till lastbilar. Vi har funnits i branschen sedan 1973 och har förutom dotterbolag både i USA och Malaysia direkt representation på över 25 marknader världen över.

Uppgift:
Vi är i slutskedet av utvecklingen av en helt ny världsunik produkt. Denna är definitivt relaterad till vår existerande marknad men efterfrågan finns från flera andra marknader. Vi skulle vilja ha hjälp att lägga upp en effektiv marknadsplan för denna produkt. Detta innefattar både lokalisering av potentiella marknader, framtagning av komplett marknadsmaterial samt en strategisk plan för hur man skall lägga upp försäljningen av produkten på bästa sätt.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.