Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-02-09

Nya testmetoder för säkerhetstråd inom säkerhetspapper

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Crane AB är ett av de ledande företagen på världsmarknaden inom sedelpapper, sedel¬tillverkning och övrigt säkerhetspapper. Efter mer än 250 års framgångsrik verksamhet är Crane ett av få företag i världen som kan utföra samtliga steg i produktionskedjan - från design och originalframställning till papperstillverkning, tryckning och säkerhetshantering.

Företaget är ledande inom utvecklingsområdet avancerade säkerhetstrådar, vattenmärken, säkerhetsfibrer och optiska säkerhetsinslag. Crane AB har ett kontinuerligt och nära samarbete med moderbolaget, Crane & Co Inc. Idag arbetar ca 1400 medarbetare inom Crane varav ca 350 verksamma i Sverige. Företaget är beläget inom Tumba Bruks historiska bruksområde, ca 30 km söder om Stockholm, ca 20 min från Stockholms Central.
_____________________________________

Examensjobb på Processteknikavdelningen

Vi kommer på teknikavdelningen inom kort att påbörja arbetet med att ta fram en ny testmetod för säkerhetstråd i värdepapper. Till detta projekt söker vi nu en person som är intresserad av att genomföra sitt examensjobb på företaget.

Din profil
Du har en maskin- eller kemiingenjörsbakgrund och du talar och skriver engelska obehindrat. Vidare är du strukturerad och målfokuserad som person.

Mot bakgrund av företagets säkerhetskrav genomförs en bakgrundskontroll vid tillsättning.

Information
Ytterligare information om examensjobbet får du av Magnus Gyllenrapp, chef för Processteknikavdelningen, på telefon: 08 - 578 695 62 eller 0708 – 999 562.

Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Ansökan med meritförteckning skickar du till [email protected] så snart som möjligt.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.