Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-02-10

Examensarbeten inom Telekom

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Opticall är en ledande distributör i Europa av produkter inom fast och trådlös IP-telefoni (VoIP och VoWLAN) produktportföljen. Vi fokuserar på att erbjuda helhetslösningar, för att hjälpa företag sänka sina telekostnader och öka deras rörlighet. Företagets FoU-avdelning har utvecklat och patententerat en plattform för kostnadseffektiv konvergens mellan traditionell mobiltelefoni och trådlös IP-telefoni (Dial over Data eller DoD).

Idag har vi utvecklat en server baserad på Linux/Asterisk plattformen och klienter för Java ME, Symbian S.60, Windows Mobile samt web.
Vi söker nu examensarbetare som är intresserade av att i en spännande miljö tillsammans med oss utreda och vidareutveckla vår lösning för att möta marknadens behov.
I huvudsak söker vi studenter som har ett stort intresse av utveckling och programmering. Kunskap om Mobiltelefoni, Nätverk och Telecom är meriterande men ej avgörande.

Utvecklingen sker tillsammans med utvecklare från Opticall och vi förutsätter att ni arbetar tillsammans under denna fas.

Vi söker fn exjobbare a 30 p, från datalogi, elektro eller motsvarande. Ni kommer att sitta i våra lokaler i Älvsjö.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB




Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.