Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-03-05

Kravhantering vid utveckling med standardprodukter

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Vid utveckling med standardprodukter såsom SharePoint ställs speciella krav på insamling, dokumentation och godkännande av krav. Utmaningen ligger i att i så liten utsträckning som möjligt beskriva standardfunktionalitet, samtidigt som kunderna måste få förutsättningar för att förstå vad standardfunktionaliteten innebär. Vi söker en exjobbare som ska analysera hur krav kan beskrivas för lösningar baserade på standardprodukter så att både effektivitet och tydlighet mot kunden främjas.

Uppdraget kommer att bestå av en praktisk och en teoretisk del. Den praktiska delen kommen att vara ett utvecklingsuppdrag i SharePoint, detta ska också bidra till att insamla kunskap om produkten.

Du som söker bör ha erfarenhet av webbutveckling och programmering i .NET. Är du bekant med SharePoint så är det ett plus. Du ska vara svensktalande och studera till civilingenjör inom datateknik eller informationsteknologi. Examensarbetet utförs på Ipendo Systems kontor i Linköping.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.