Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-03-08

Automatiserad (förenklad) Fotografering och Datainsamling

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
For-sale.se tillhandahåller tjänsten ”annonseringshjälp” till kunder som inte har kunskapen, tiden eller utrustningen som krävs för att fota, formulera och lägga upp väl utförda nätannonser på köp- och sälj annonssidor som t.ex. Blocket, annonsborsen, bilannonser.se,Tradera mm
Annonseringshjälp, innebär att man hjälper en person med att lägga upp en attraktiv annons genom att strukturera och formulera en tilltalande beskrivning av varan samt professionell fotografering. Detta för att försäljningen av varan skall underlättas och ske så snabbt och smidigt som möjligt.

För tillfället görs samtliga bitar för hand, vi är därför intresserade i att få lite hjälp med att automatisera fotograferingen och bilens datainsamling (Bilens data finns tillgänglig på nätet) Vi vill bygga ett system som sammanställer fotografierna och bilens information så att det är redo att laddas upp på nätet.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.