Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-03-19

Psykologisk profil på oseriösa köpare bedragare och skojare.

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Säkrare Kontaktuppgifter
”Säkrare Kontaktuppgifter” bygger på iden att göra det säkrare för privatpersoner att sälja sina ägodelar på nätet, detta gör vi genom att göra deras kontaktuppgifter åtkomliga först när köparen visat ett genuint intresse för varan.

För att försäkra oss att inte fel personer tar del av kontaktuppgifterna kommer köparen (intressenten)informeras om vissa punkter samt få besvara ett antal frågor. Den information och de frågor som köparen behöver besvara och ta del av skall fungerar som en barriär som avskräcker bedragare och skojare från att intressera sig för denna annons. Samtidigt skall de inte upplevas som en barriär för vanliga privatpersoner.

Vi behöver utveckla ett frågeformulär som ger det önskade resultatet. För att nå detta resultat behöver vi få en tydligare bild av hur oseriösa köpare, bedragare och skojare tänker. Vi vill att ni gör en studie på hur dessa personer tänker och vad man kan göra för att avskräcka dessa från att ta kontakt med våra kunder.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.