Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-06-01

Gusto -chokladprovningsspel

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
FÖRETAGET
Njutningsfrämjandet grundades i januari 2009 av Jonas Nyberg och Simon Svensson. Företaget arbetar med en mängd olika saker inom området mat & njutning. Den största och viktigaste delen i Njutningsfrämjandet är det nya chokladprovningsspelet Gusto. En produkt som kombinerar chokladprovning och sällskapsspel.
Idén belönades 2008 med vinst i affärsidétävlingen My Mission. Spelet lanserades så smått i april 2010. En större lansering planeras till hösten 2010. Njutningsfrämjandet bedriver sin verksamhet inom företagsinkubatorn Brewhouse Incubator belägen i Göteborg.

UPPDRAG
Njutningsfämjandet vill framförallt komma i kontakt med dig som söker ett exjobb inom området marknadsföring. Hur uppdraget skall se ut formar vi tillsammans utifrån alla parters önskemål samt aktuell teori. Fokus ligger dock kring marknadsföringen av produkten Gusto. Ett uppslag skulle till exempel kunna vara att studera hur olika marknadsaktiviteter påverkar kännedomen av den nya produkten/varumärket Gusto. Vi är dock öppna för en diskussion.
  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.