Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-07-13

Sweco -Exjobb webbtjänster inom Geografisk IT, Göteborg

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Idag finns kartan överallt. Allt fler människor använder dagligen avancerade karttjänster på webben, i bilen och i mobilen. Marknaden för Geografisk IT har aldrig varit starkare än nu och den positiva utvecklingen fortsätter.

Vi söker nu engagerade examensarbetare som vill jobba med framtidens tekniklösningar. Våra tekniska lösningar ligger i absolut framkant. Men vi nöjer oss inte med detta utan rör oss hela tiden.

Våra examensarbeten innehåller tekniker som Java, clouding computing, rasterbilder, WMS, TMS, vektordata, .NET, serverbaserad mjukvara, Open Source, Linux m.m.

Vi vill nu titta på ett antal alternativ för att utveckla våra webbtjänster. Våra webbtjänster idag är utvecklade som alternativ till bl.a. Google Maps, Bing m. fl, hela tiden med fokus på våra kunder.

Låt oss höra dina idéer. Utmana oss!

Urvalet sker löpande, så återkom med din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 5,5 Mdr SEK och har 5 300 anställda, varav 2600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.