Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-08-11

Hur uppfattas miljöarbetet?

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Bransch: Hotell och restaurang
Ort: Skövde

Företag: First Hotell Billingehus
Från sitt fantastiska läge på bergssidan kan First Hotel Billingehus erbjuda storslagna vyer över Västgötaslätten. Hotellets konferensavdelning har kapacitet för totalt 2 200 personer. På hotellet finns även en stor spa- och rekreationsavdelning, restaurang med panoramautsikt och plats för 500 gäster, en 12-håls äventyrsgolfbana och en lounge.
Sedan 2009 är First Hotel Billingehus svanenmärkt och man jobbar aktivt med att förbättra sitt miljöarbete.

Uppgift:
Som ett led i att förbättra sin miljöprofil och attrahera nya kunder vill Billingehus nu ha hjälp att undersöka kundernas upplevelse av hotellets miljöarbete. Detta för att få en bredare förståelse för sina kunders önskemål samt ett bra underlag att utveckla nya tjänster och paket ifrån. Man vill också veta mer om varför man väljer att förlägga sin konferens på just Billingehus, spelade svanenmärkningen roll eller var det andra saker som var avgörande?
Undersökningen genomförs med fördel med hjälp av en enkätundersökning till de kunder som valt att förlägga sin/sina konferenser på Billingehus sedan man blev svanenmärkta. Enkätundersökningen kan också kompletteras med djupintervjuer. Underlaget kommer sedan att användas i utveckling av produkter och tjänster. Det finns därför goda möjligheter att för dig/er som student/-er att även titta på framtida utvecklingsmöjligheter och/eller marknadspotential.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.