Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-10-07

Från systemutveckling till färdigförpackad produkt -Exjobb på ett framgångsrikt svenskt företag inom industriell IT

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
PlantVision AB är ett framgångsrikt och spännande svenskt företag inom industriell IT, med inriktning på verksamhetsutveckling och systemintegration. Med hjälp av partners och egen programvara hjälper vi våra kunder inom process- och tillverkningsindustrin att effektivisera och förbättra sin verksamhet genom ökad tillgänglighet, minskade processtider, ökat utbyte samt bättre kvalitetskontroll. Vi åstadkommer allt detta genom att införa informations- och beslutsstöd som ger våra kunder bättre insikt i sin verksamhet.

Vi söker en exjobbare för ett systemutvecklingsuppdrag som ska resultera i en färdigpaketerad produkt. Mjukvaran skall säljas som ett komplement till Siemens processystem PCS 7 och skall användas för att hantera ett stort antal anläggningsspecifika interaktioner mellan process och operatör. Mjukvaran skall utvecklas i Microsoft Visual Studio.

Du som söker är högskoleingenjör inom datateknik eller datateknik med inriktning systemutveckling alternativt kandidat i systemutveckling. Du måste ha erfarenhet av systemutveckling i Microsoft Visual Studio kompletterat med databaskunskaper i MS SQL Server. Du bör tycka om att ta ett helhetsgrepp från idé till genomförande i samarbete med både kollegor och kund. Då du som en del av ditt arbete kommer att arbeta med dokumentframtagning är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är en social och trevlig person, flexibel, initiativrik och drivande. För att trivas på detta jobb bör Du dessutom vara ambitiös och nyfiken på att lära dig ny teknik.

Vår förhoppning är att Du kommer att vilja fortsätta att jobba kvar på PlantVision även efter ett avslutat examensarbete. Därför är det extra viktigt för oss att Du har de rätta kunskaperna och att Du passar in i gänget. Du kommer under intervjun att genomföra en kort programmeringsuppgift där dina kunskaper testas.

Var: PlantVisions huvudkontor i Kista, Stockholm
När: Start runt årsskiftet 2010-2011
Kontaktperson: Wojtek Dabrowski, [email protected], 08-56859503
Hemsida: www.plantvision.se


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.