Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-10-18

Utveckling av mobilapplikation för styrning av hemelektronik. (iPhone alt. Android)

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Vill du vara med och revolutionera hur vi interagerar med vår elektroniska omgivning?

Företagsbeskrivning
Plejd AB är ett ungt bolag med målsättning att revolutionera marknaden för hemautomation. Bolaget består av ett ungt, hungrigt och drivet team, med bakgrund från Chalmers, och har sitt huvudsäte i centrala Göteborg.


Projektbeskrivning
Plejd AB utvecklar ett heltäckande hemautomationssystem för styrning av hemelektronik (TV, Stereo, DVD etc) och komfortelektronik (AC, Belysning etc), med fokus på hög kvalitet och användarvänlighet.

Examensarbetet betår i att utveckla en mobilapplikation för styrning av ett Plejd hemautomationssystem. Arbetet innefattar att tillsammans med grafisk designer och projektledare hos Plejd utveckla en mobilapplikation som syftar till att bli ett av slutanvändarens viktigaste verktyg för styrning av hela sin elektroniska omgivning.

Rent praktiskt kommer detta innebära bl.a grafikprogrammering, analys och implementation av algoritmer, nätverksprogrammering m.m. Mål plattformen för applikationen kommer att vara iOS (iPhone/iPad etc) alt. Android.


Övrigt
Vi söker en person som är självgående och motiverad med goda programmerings- kunskaper och god förståelse för grundläggande koncept inom mjukvaruutveckling. Tidigare erfarenhet av mobila plattformar såsom iOS el. Android är meriterande men inte något krav.
Efter avslutat och godkänt examensarbete erbjuds en prestationsbaserad bonus, samt eventuell möjlighet till fortsatt anställning.


Kontakt
E-Mail: [email protected]  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.