Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-10-19

Ex-jobb i mekanisk konstruktion, testning och verifiering

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Integrum är ett Medtec företag som utvecklar avancerade amputation implantat för individer som inte kan använda sig av traditionell hylsprotes. Vi har idag drygt 200 patienter världen över, som har förbättrat sin livskvalitet extremt mycket genom att välja Integrums produkter framför en hylsprotes. Med en mer aktiv livsstil för patienterna ställs högre krav på ingående komponenter i protessystemen.


Vi kan erbjuda två olika examensarbeten inom mekanisk testning och verifiering av implantat delen för att ta fram rätt beslutsunderlag för kommande utvecklingsarbete samt utveckling av mekanik till en mobil kraft/ böjmoments logger som patienterna kan bära kontinuerligt i sitt vardagliga liv för insamling av data från ”real life”.


Vi ser gärna att du har kunskap inom mekanisk konstruktion, testning och verifiering. Framförallt ska du ha en god förmåga att sätta dig in i mekaniska problem och ha förståelse för testning.

Vi ser möjligheter till ett fortsatt samarbete efter avslutat ex-jobb.
Vi ser därför gärna att du är bra på engelska i tal och skrift.

Att arbeta på Integrum innebär att vistas i en kreativ och utvecklande miljö, där vi bryr oss om varandra och har kul ihop.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.