Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-11-10

Träningshjälpmedel för radarsystem

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Din arbetsplats
Electronic Defence Systems, ett affärsområde inom Saab, är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.
På sektionen, Training Systems & Information Fusion, är vi 16 mjukvaruutvecklare som stöttar övriga Electronic Defence Systems med produkter för operatörsträning(användandet av radarsystem). Allt arbete sker i projektform och i arbetet ingår allt från kundkontakter till leverans av komplett träningssystem, tyngdpunkten av vårt arbete är mjukvarurealiseringar av kravställda förmågor.

Din roll
Ditt exjobb på Saab utformas i nära samarbete med din handledare på Saab och det är viktigt för oss att det är en aktuell frågeställning som du kommer att arbeta med.
Du kommer att arbetar i projektform och rapporterar dina framsteg vid i förväg bestämda tillfällen till handledare samt genom muntliga och skriftliga presentationer för hela gruppen.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som ser möjligheter och som ständigt strävar efter att skapa enkla lösningar på det utmaningar dina kunder och du själv ställs inför. Du är i slutet av din akademiska utbildning och trivs bra i både små och stora grupper där du gärna delar med dig av dina erfarenheter.

Att arbeta på Saab
Saab är ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Vi är stolta över att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, något som alla medarbetare bidrar till.

Kontaktperson
Thomas Pettersson
tfn 031-7948694
[email protected]

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.