Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-12-01

Cybercom är ett konsultföretag inriktat på avancerade IT- och telekomlösningar som skapar affärsvärde för kunder genom att leverera kostnadseffektiva lösningar av högsta kvalitet. Med global leveranskapacitet stärker Cybercom sina kunder.

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Examensarbete Avancerad Webblösning
Varje år skriver ett flertal duktiga studenter sitt examensarbete i samarbete med Cybercom.

Som ett av de största konsultföretagen i Skåne, Blekingeregionen har vi både resurser och förhoppningar om att få knyta värdefulla kontakter med framtidens högskole- och civilingenjörer och hjälpa dem att få ut det mesta av sin utbildning. I dagsläget är vi ca 300 konsulter med en mängd olika bakgrunder och specialistkompetenser och kan därför bidra med ett flertal olika förslag på ämnen att undersöka.

Om du tycker att nedanstående område låter intressant vill vi gärna höra från dig!

Avancerad Webblösning
I samarbete med ett av världens största företag inom Telecom ska en avancerat webblösning tas fram som ett embryo till en framtida produkt. Projektet går ut på att bygga ett användargränssnitt som sedan integreras i flera olika system.

Uppdraget innefattar analys av krav, analys av grafiska ramverk och att ta fram en arkitektur, teknisk dokumentation, implementera samt testa hela lösningen. All utveckling sker i Java-miljö och den sökande bör förutom att kunna Java även ha god kunskap om CSS, XHTML, JavaScript, Ajax samt gärna andra webbtekniker.

Examensarbetet ska utföras i Karlskrona.

Sista ansökningsdag: 2011-01-07

Kontaktuppgifter
[email protected]
0703 79 90 70

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.