Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-12-08

Schneider Electric utlyser ett examensarbete inom organisationsutveckling

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Till detta examensarbete söker vi två studenter som är prestigelösa, engagerade, initiativrika och kommunikativa. Ni kommer att driva egna projekt och leda intervjuer vilket förutsätter att ni är vana att planera samt entusiasmera andra. För att kunna genomföra examensarbetet krävs en stor förståelse för organisationsstrukturer. Kunskaper inom energisystem samt fastighetshantering är dock meriterande. Under examensarbetets gång kommer ni att ha ett nära samarbete med en projektledare från Schneider Electric Buildings i Stockholm.

Examensarbetet syftar till att undersöka om det existerar en koppling mellan organisation och prestation, avseende energibesparingar, hos våra kunder i befintliga energieffektiviseringsprojekt.

Till en början kommer ni att få tid att bygga upp förståelsen för Schneider Electric Buildings verksamhet. Därefter kommer mycket tid ägnas åt självständig informationsinsamling samt analys.

Ni är antagligen blivande civilingenjörer inom industriell ekonomi med inriktning mot energisystem eller liknande. Ni är vana IT-användare och har mycket god kunskap inom Officepaketet. Dessutom krävs det goda kunskaper i engelska då det är vårt koncernspråk och examensarbetet ska dokumenteras på engelska.

Har du direkta frågor angående examensarbetet kontakta Martin Schultz, Project Manager, på telefon 08-775 28 15. För övriga frågor kontakta Lisbeth Fridolf, Resourcing Manager, på telefon 040-38 68 50.

Registrera din ansökan via www.schneider-electric.se och klicka på lediga jobb inom Buildings Business så snart som möjligt. Vårt önskemål är att examensarbetet inleds under våren 2011.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.