Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-12-15

Examensarbete/Praktik inom CAD-konstruktion

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Logosol är ett globalt snabbväxande företag med försäljning till konsumenter och mindre företag i över 60 länder. Vi utvecklar maskiner och produkter som de flesta har råd och våra innovativa lösningar har märkbart förändrat det småslakiga skogsbruket och träförädlingen i
över 20 år. Med en ständigt ökande produktflora vill vi nu satsa extra på att ta fram kompletta ritningsunderlag på nya och befintliga produkter.

Som CAD-konstruktör på Logosol blir du en del av vårt mycket duktiga team som utvecklar framtidens produkter. På Logosol kommer du att få arbeta med att ta fram och uppdatera ritningsunderlag på befintliga produkter samt vara med från idé till färdig produkt vilket innebär skisser, prototyper, tester, inköp, ritningsunderlag osv. Allt i ett högt tempo med fokus på att ha kul och samtidigt utveckla fantastiska produkter! Därför har du goda kunskaper i 3dcad och kan redan eller snabbt kan lära dig Ironcad som är det system vi använder. Du kommer att jobba nära erfarna utvecklare och har därför lätt för att samarbeta
men tar själv stort eget ansvar för att möta krav och mål i projekten. För att lyckas har du i grunden ett stort tekniskt intresse.

Till detta projekt söker vi en student som läser till CAD-ingenjör, konstruktör eller ingenjör. Önskade egenskaper; självständig, noggrann och förmåga att lösa praktiska problem med enkla medel.

I Härnösand finns Logosols huvudkontor med drygt 30 anställda. Vi har dotterbolag och återförsäljare i länder som Tyskland, Norge, USA, Ryssland, Australien, Frankrike och UK. Det händer mycket på Logosol, med utveckling, marknadsföring och försäljning för en global marknad får vi en spännande och dynamisk arbetsplats med många språk, resor och drivna medarbetare. Arbetsglädjen och gemenskapen i gruppen ger oss tryggheten att växa och
fortsätta utvecklas. Möjligheterna till arbete utomlands ligger inte långt borta för den som tycker det skulle vara spännande.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.