Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2010-12-21

En praktikant/exjobbare

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
SW-Development är ett företag verkande i Finland,Tammerfors, Sverige, Stockholm och Estland, Tartu, vars affärside är att utveckla unika integrerade system för förbättring av produktion, logistik och kostnadseffektivitet inom industrin såväl i hemlandet som utomlands. Våra kunder är branschledande företag till vilka vi levererar högklassiga system samt konsulterar med mål att förbättra effektiviteten.

I våra system utnyttjar vi de senaste teknologierna och har utvecklat egna effektivitetsförbättrande produkter såsom PES (Planning Efficiency System) som lämpar sig för förbättring av produktionseffektiviteten samt DSPES (Demand and Supply Efficiency System) som är utmärkt till den operativa styrningen av den externa logistiken och SOP-processen. Produkterna använder sig bl.a. av dynamisk simulering och optimering.

SW-Development är ett starkt växande företag som satsar speciellt mycket på personalen och en fortlöpande tillväxt. Mer information om företaget och vilka klienter arbetar med finns på www.sw-development.com

Vi söker nu till Stockholm, Sverige
En praktikant/exjobbare
• Delta i utvecklingen av PES-produkter
• Delta i kundprojekt
• Delta i marknadsföring och försäljning i Finland/Sverige och övriga länder

Efter praktikperioden erbjuder vi möjlighet till att fortsätta som exjobbare och senare som fastanställd vid vårt kontor i Stockholm.

Du som ansökande har erfarenhet inom logistik/produktutveckling, och har intresse av att lära dig dynamisk simulering och optimering. Om du känner till programmering ( C#, .net) mot relationsdatabaser, ERP, MES eller har erfarenhet från tillverkande industri, så är det meriterande. Du ska besitta goda kunskaper i svenska och engelska.

Arbetet sker i nära kontakt med Tammerfors i Finland samt hos aktuell klient. Möjlighet finns sedan till anställning hos det svenska kontoret i Stockholm. Vi erbjuder intressanta och utmanande uppgifter i ett internationellt, lönsamt och expansivt företag med ett ungt och kreativt gäng.

Skicka din ansökan, CV och ett utdrag ur studieprestationsregistret elektroniskt till Sivert Westergård ([email protected]). Vi vill ha din ansökan senast den 26 Januari 2011. För ytterligare information kontakta Sivert Westergård +358400732844.  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.