Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-01-12

Skriv affärsplan och delta i Venture Cup

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
iDoc24 är ett projekt inom hälsa och IT. Vi har en affärsmodell som skall göra det möjligt för kund/patient att få information om sin hälsa av läkarexperter var som helst när som helst. Med en innovativ IT applikation skall lekmannen få svar på en medicinsk fråga så snabbt som möjligt med en möjlig diagnos och behandlingsråd, genom användning av mobiltelefon och internet. Denna Information kan också underlätta att precisera mera om möjliga diagnoser genom en Internetsökning.

Nytt spännande affärsområde ej kopplad till sjukvård

Vi har hittat ett nytt affärsområde för tekniken. Vi vill utveckla detta område och tror att det kan vara mycket lukrativt med en låg inträdeströskel till marknaden. Området ligger utanför iDoc24 affärsområde och våra resurser räcker inte till. Området är hemligt och diskuteras med utvalde personer efter påskrift av ett sekretessavtal.

Uppgift
Skriva en affärsplan och delta i venture cup. Det kan vara en person eller ett team up till tre personer med en bra etablerat relation.

Egenskaper och erfarenheter
Som person ser vi gärna att du är drivande, självgående, kreativ, duktig på att upptäcka problem och lösa dom. Du behöver ha bra kännedom inom affärsutveckling.
Du/Ni skall vara på väg att nyexamineras från en ekonomiutbildning.

Du skall kunna skriva och prata engelska.

Arvode
10 000:-
Alla prispengar från Venture cup går till att finansiera ett uppstart som du/ Ni kommer driva och vara delägare i om du är rätt person/ team.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.