Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-03-21

Lean administration - tydliga flöden på kontoret

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Eco Log Sweden AB utvecklar, tillverkar, och säljer skogsmaskiner för gallring och slutavverkning inom det moderna skogsbruket. Vår målsättning är att bygga världens mest produktiva och driftsäkra maskiner. Produktprogrammet består idag av fyra skotare och fem skördarmodeller. Huvudsakliga marknader är Sverige, Ryssland och Tyskland. Vi räknar med att leverera ungefär 120 maskiner 2011.
 
Vi letar nu efter en student som är intresserad av att mäta och analysera våra administrativa flöden och föreslå förbättringar. Beroende på studentens intressen kan examensarbetet fokusera på Planering & Logistik, Ekonomi, Orderhantering, eller Reservdelar & Lager. De första två veckorna kommer att ägnas åt praktiskt arbete på berörda avdelningar, för att du skall få en viss förståelse för helheten.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig mognad och ett genuint intresse för verksamhetsutveckling och teknisk industri. Du får gärna göra projektet tillsammans med en kamrat - vi har haft goda erfarenheter av detta.
 
ANSÖKAN
Bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver vad du trivs att arbeta med och vad du är specialiserad inom. Förklara gärna även vad du vet om företaget.
 
Skicka hela din ansökan i en fil till [email protected]

Namnge filen 'Exjobb_2011_NN', där NN ersätts av ditt namn.
 
 

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.