Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-03-21

Svetskvalitet för det moderna skogsbruket

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Eco Log Sweden AB utvecklar, tillverkar, och säljer skogsmaskiner för gallring och slutavverkning inom det moderna skogsbruket. Målsättningen är att bygga världens mest produktiva och driftsäkra maskiner. Produktprogrammet består idag av fyra skotar- och fem skördarmodeller. Beräknad leverans för 2011 är 120 maskiner, varav nästan hälften går på export.
 
Bra kontakter med produktionspersonal, kunder och leverantörer genomsyrar vårt arbete. Vi kan erbjuda ett projekt i gränslandet mellan Inköp och Konstruktion. Syftet är att utveckla mätmetoder, och använda dessa, för att betygssätta svetskvaliteten från våra leverantörer. Arbetet är tänkt att fokusera på befintliga leverantörer och hjälpa dessa att utveckla sig, men metoderna kan komma att användas vid framtida upphandlingar.
 
ANSÖKAN
Bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver vad du trivs att arbeta med och vad du är specialiserad inom. Förklara gärna även vad du vet om företaget.
 
Skicka hela din ansökan i en fil till [email protected]

Namnge filen 'Exjobb_2011_NN', där NN ersätts av ditt namn.
 

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.