Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-03-30

En maskindatabas för hela kedjan

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Eco Log Sweden AB utvecklar, tillverkar, och säljer skogsmaskiner för gallring och slutavverkning inom det moderna skogsbruket. Vår målsättning är att bygga världens mest produktiva och driftsäkra maskiner. Produktprogrammet består idag av fyra skotare och fem skördare. Huvudsakliga marknader är Sverige, Ryssland och Tyskland. Vi räknar med att leverera ungefär 120 maskiner 2011.
 
Vi letar nu efter en student som är intresserad av att hjälpa oss att bygga en ny databas i vilken vi kan först lagra alla serienummer, och därefter även lägga till information om kundanpassningar, rapporter från service och reservdelsförsäljning, mm. Syftet är att alltid kunna förse kunden med rätt utrustning och rätt information.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig mognad och ett genuint intresse för . Du får gärna göra projektet tillsammans med en kamrat - vi har haft goda erfarenheter av detta. Vi ser gärna ett webb-gränssnitt och antar att du kommer använda dig av php och mysql.
 
ANSÖKAN
Bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver vad du trivs att arbeta med och vilken erfarenhet du har av databaser och försäljning eller dokumentation. Förklara gärna även vad du vet om företaget, om du känner till det.
 
Skicka hela din ansökan i en fil till [email protected]

Namnge filen 'Exjobb_2011_NN', där NN ersätts av ditt namn.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB




Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.