Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-03-30

Exjobb inom kultur, ledarskap o medarbetarskap

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Eco Log Sweden AB utvecklar, tillverkar, och säljer skogsmaskiner för gallring och slutavverkning inom det moderna skogsbruket. Vår målsättning är att bygga världens mest produktiva och driftsäkra maskiner. Produktprogrammet består idag av fyra skotare och fem skördarmodeller. Huvudsakliga marknader är Sverige, Ryssland och Tyskland. Vi räknar med att leverera ungefär 120 maskiner 2011.
 
Vi letar nu efter en student som är intresserad av att analysera och kartlägga de kulturförändringar som företaget genomgått de senaste 7 åren, i samband med olika ägarbyten och organisationsförändringar. Projektets innehåll och frågeställningar styrs av studentens intresse och kommer att definieras i samråd med företaget. Det kan till exempel handla om hur kulturen kan beskrivas på företaget, hur jantelagen eventuellt kan mätas och upplevas, vilka utmaningar som ställs på ledarskapet i dagsläget eller hur medarbetarna upplever de ökade kraven på eget ansvar.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig mognad och ett genuint intresse för grupprocesser och organisationsutveckling. Vi tror att det är en fördel att vara två på den här typen av projekt. Företaget står för resor och för eventuell övernattning om det blir aktuellt.
 
ANSÖKAN
Bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver vad du trivs att arbeta med och vad du är specialiserad inom. Förklara gärna även vad du vet om företaget, om du vet något.
 
Skicka hela din ansökan i en fil till [email protected].

Namnge filen 'Exjobb_2011_NN', där NN ersätts av ditt namn.
 
 

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.