Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-05-03

Introduktionsfilm för nyanställda - SKF

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
SKF är en av världens ledande leverantörer inom områdena lager, tätningar, mekatronik, service och smörjsystem. SKF:s serviceerbjudande innehåller tjänster såsom teknisk support, underhållsservice, teknisk rådgivning och utbildning. Med drygt 40 000 anställda, mer än 100 fabriker över hela världen, säljbolag i 70 länder och återförsäljare på cirka 15000 platser världen över är SKF ett verkligt internationellt företag. SKF:s varumärke och koncernen är starkare än någonsin. Som kunskapsföretag är vi redo att serva våra kunder med produktkompetens, intellektuella resurser i världsklass och visionen att hjälpa våra kunder till framgång.

SKF VP
SKF Vehicle Parts tillhör affärsenheten VSM (Vehicle Service Market) inom SKF Automotive division. VSM förser bileftermarknaden med reservdelskit. Verksamheten som är lokaliserad i Göteborg ansvarar för reservdelssatser som är kopplade till hjullager för personbilar och nyttofordon. Inom avdelningen finns ingen produktion, utan verksamheten är inriktad på montering samt packning av reservdelssatser.

Introduktionsfilm för nyanställda i Produktion

Introduktion
Vi söker två studenter som är intresserade av och har kunskap om film och processen kring skapandet av en film.

Uppdrag
Syftet med exjobbet är att skapa en introduktionsfilm för våra medarbetare i Produktion. Introduktionsfilmen är tänkt att innefatta såväl säkerhet, miljö som rent produktionsrelaterade avsnitt.

Period och omfattning
Tidsomfattningen för exjobbet beräknas vara 20 veckor, med start september 2011.

Plats
Arbetet sker på SKF Vehicle Parts i Göteborg.

Ytterligare frågor - hur Du ansöker
Skicka din ansökan, inklusive CV, till [email protected] senast 2011-06-11.  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.