Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-05-17

Vill du hjälpa oss med att ta reda på hur världens bästa industriella datakommunikation fungerar?

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Industriella kommunikationssystem och fältbusar blir mer och mer avancerade och har ofta Ethernet som hårdvarulager. Detta ger nya utmaningar och möjligheter för oss som tillhandahåller utrustning till industrin.
Leine & Linde levererar givarlösningar till kunder som har behov av robust utrustning för mätning och övervakning. Vi är ett internationellt bolag och våra kunder finns huvudsakligen inom tung industri där stopp i produktion kostar mycket pengar, till exempel papper, stål och vindkraft.

Nu vill vi erbjuda en eller två studenter som är intresserade av elektronikkonstruktion, inbyggd mjukvara eller automation ett kul och viktigt X-jobb. Vi vill att du sätter upp ett nytt fältbussystem och utifrån ett kundvärdesperspektiv utvärderar och jämför med vad som existerar i dag. När jobbet är klart kommer du att vara mycket kunnig inom detta område, som många arbetsgivare frågar efter just nu. Vi ingår även i en större koncern, så om du är intresserad av internationellt arbete kan detta vara en chans.

Jobbet förutsätter någon programmeringsvana och kunskap om elektronik är en fördel, men det viktigaste är att du är intresserad av att jobba med teknik och villig att lära dig nya saker. Vi försöker aktivt att få en jämn köns fördelning på utvecklingsavdelningen, så om du är tjej som vill komma in och jobba på R&D fast du inte mekat moppe, så är detta en gyllene chans för dig!

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.