Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-06-19

Examensarbeten inom Mobiltelefoni

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Opticaller Software utvecklar mjukvara för Mobila växelsystem. Vi fokuserar på att erbjuda lösningar för att hjälpa företag att sänka sina telekostnader och öka deras effektivitet. Företagets har utvecklat och patenterat en plattform för kostnadseffektiv samtalsuppkoppling.

Idag har vi utvecklat en server baserad på Linux/Asterisk plattformen och klienter för Java ME, Symbian, Windows Mobile, Android, iPhone, BlackBerry samt Web.
Vi söker nu examensarbetare som är intresserade av att i en spännande miljö tillsammans med oss utreda och vidareutveckla vår lösning för att möta marknadens behov.
I huvudsak söker vi studenter som har ett stort intresse av utveckling och programmering. Kunskap om mobiltelefoni, nätverk och telecom är meriterande men ej avgörande.

Utvecklingen sker tillsammans med utvecklare från Opticaller och vi förutsätter att ni arbetar tillsammans under denna fas.

Vi söker exjobbare a 30 p, från Data, Elektro eller motsvarande. Ni kommer att sitta i våra lokaler i Älvsjö.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.