Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-06-19

Exjobb inom marknadsföring på GoBaby AB

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Talangfulla och kreativa studenter som specialiserar sig på marknadsföring sökes för att hjälpa Nordens snart ledande webbutik för babyprodukter att optimera sin e-marknadsföring och försäljning.

Om oss:
GoBaby.se har ambitionen att bli Nordens ledande nischade webshop för försäljning av babyprodukter. Bolaget har Sveriges ledande leverantörsavtal och har sedan November 2010 levererat babyprodukter till nöjda kunder i Sverige.

Vad vi erbjuder:
Din uppgift är att utveckla, genomföra och utvärdera kampanjer och marknadsföringskanaler som har en direkt koppling till onlineförsäljning. Du kommer att göra detta med vägledning från erfarna personer inom onlineförsäljning och marknadsföring. Vi använder ett brett sortiment av marknadsföringskanaler med ett fokus på online och print men också övriga medier.

Vilka vi söker:
Vi söker drivna och kreativa studenter som vill skriva sin magisteruppsats/exjobb tillsammans med ett snabbt växande företag under hösten 2011. Du måste vara självgående och beredd att presentera lösningar inom många olika områden inom marknadsföring och i synnerhet e-marknadsföring. Du är också skicklig på att kommunicera både muntligt och skriftligt. För rätt person erbjuder vi utbildning och handledning i Shanghai eller New York. Projektet kan genomföras i Sverige.

Om du är intresserad av denna möjlighet vänligen skicka cv och personligt brev till nedanstående e-post senast 2011/07/15.

Kontakt
GoBaby.se
Sågvägen 24
18440 Åkersberga

E-post:
[email protected]


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.