Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-06-29

Vill du arbeta fram en rekryteringsprocess?

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Om Framtidens Företag.
Föreningen Framtidens Företag är en företagsinkubator som arbetar med tjänsteföretag. Vi erbjuder nystartade företag en kontorsplats ger föreläsningar och tillsätter coacher, allt för att företagaren ska få rätt förutsättningar att växa och lyckas i sitt företagande.
I dag sitter ca 8 företag i våra lokaler. En del enmansföretag och några större. Vi sitter i ljusa fräscha lokaler på Viktoriagatan i Göteborg. Vi älskar företagande och hos oss sitter framtidens storföretag.
Bakgrund.
Framtidens Företag finansieras av Västragötalandsregionen samt parter ifrån näringslivet. Vi vill förbättra vår rekryteringsprocess. Vill ni komma och hjälpa oss att bli ännu bättre?
Uppdragsbeskrivning Uppdraget: Uppdraget består av att skapa en bra process för Framtidens Företag att arbeta med vid rekryteringar. Hur ska processen ske och vilka modeller används?
Vi skulle vilja att processen genomfördes på en ”real case” där vi prövar den från annons för att få in ett rekryteringsunderlag till att utvärdera underlag, utföra intervjuer och sedan presentera ett antal för en invalsjury.
Vem är du? Det här passar dig som vill arbeta med rekrytering och ha en bra referens i ditt framtida jobbsökande. Du bör vara strukturerad och kunna använda analysmodeller för att ta fram ett bra urval av företagare under dina intervjuer. Du bör kunna skriva bra svenska för att formulera en annons som attraherar ett stort urval av företagare.
Syftet är att få fram en bra process Framtidens Företag kan arbeta med vid framtida rekryteringar till inkubatorn  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.