Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-07-01

Kortfilm om vattnets väg

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Företag: Trollhättan Energi AB
Trollhättan Energi AB är det kommunala energibolaget i Trollhättan. Bolaget har flera affärsområden: Elnät, fjärrvärmenät, vatten- och avloppsnät och stadsnät. Det är starkt miljöfokus i hela verksamheten, varför man kallar sig ”Hela stans miljöbolag”.

Uppgift:
Trollhättan Energis vattenavdelning kommer att besöka skolor och informera alla femteklasser i kommunen om vattnets väg och vad de gör för att vi ska kunna få rent och fint dricksvatten ur våra kranar. Ett önskat verktyg för att kunna illustrera detta tydligare är en kortfilm som beskriver just ”vattnets väg”. Filmen kommer, förutom att visas i skolor, också att ligga på Trollhättan Energis hemsida.

Så länge filmen på ett pedagogiskt sätt (riktad mot femteklassare) beskriver just vad som händer med vattnet för att kunna komma ut ur kranen i hushållen i Trollhättan, är det fritt fram för egna idéer ang. utformning och upplägg på filmen.

Förkunskaper
Du som söker detta examensarbete bör ha relevanta kunskaper om t.ex. filmproduktion, digitala media, animation eller annat som gett rätt kompetens för att klara av att utföra uppgiften.

Omfattning
Examensarbetet omfattar 15- 30 hp och kan anpassas till både kandidat- och masternivå. Projektet lämpar sig bäst för ett par studenter som arbetar tillsammans men andra upplägg kan diskuteras.

Ort
Trollhättan

Reseersättning inom Västra Götaland
Ja

Kontaktperson Miljöbron
Anna Jonson Sahlberg, 0731-803 845

Ansökan
Maila CV, personligt brev och kursförteckning till Miljöbrons kontaktperson: [email protected]


Anmäl ditt intresse snarast, rekrytering sker löpande!  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.