Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-08-18

Energieffektiva butiker

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Företag: Innerstaden Göteborg
Innerstaden Göteborg är ett bolag som ägs av Göteborgs Köpmannaförbund och Fastighetsägarna i Göteborg och vårt uppdrag är att arbeta för fastighetsägarna, näringsidkarna och Göteborg Stad för att innerstaden Göteborg skall bli attraktiv för boende, besökare och företagen i innerstaden.

Uppgift:
Innestaden driver tillsammans med bland annat Göteborg Energi ett projekt för att energieffektivsera butiker i innerstaden och skapa nätverk för att utbyta idéer på området. Detta projekt ligger i startgroparna och kommer att pågå (hur länge?). I samband med detta vill man ha hjälp med att kartlägga vilket arbete som redan görs för att spara energi och energieffektivisera lokaler. Detta görs förslagsvis genom en enkätundersökning till butikerna. Utifrån enkätsvaren väljs ett antal butiker ut som gjort något utöver det vanliga som goda exempel och dessa undersöks närmare genom besök och intervjuer för att få fram information om ett antal spetsprojekt som andra butiker kan lära av.

Förkunskaper
Grundläggande kunskaper inom energi och energieffektivisering.


Omfattning
Examensarbetet omfattar 15- 30 hp och kan anpassas till både kandidat- och masternivå.

Ort
Göteborg

Reseersättning inom Västra Götaland
Ja

Ansökan
Maila CV, personligt brev och kursförteckning till Miljöbrons kontaktperson: [email protected]


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB




Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.