Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-08-19

Analys och optimering av marknadsföringskanaler för jobbannonseringsföretag

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Onrec söker nu en eller två personer som önskar utföra sin magister/master uppsats inom marknadsföring. Kandidaten/kandidaterna skall analysera olika marknadsföringskanaler för ett internetbaserat jobbannonseringsföretag. Vi är öppna för diskussion gällande omfattning och planering av uppsatsen men fokus bör dock vara inom strategisk marknadsföring.

Om Företaget – Onrec

Onrec är ett nystartat företag med ambition att bli Sveriges främsta hemsida för studenter och unga akademiker som vill hitta det rätta jobbet. För att nå dit använder sig Onrec av enkla och innovativa metoder som sammankopplar företag och unga akademiker via nätet. Vi specialiserar oss på att visa företag det attraktiva med att vara i början av karriären samtidigt som webbsidan visar jobb som passar just studenter och unga akademiker. Vi brinner för att ung arbetskraft skall hitta rätt i arbetsmarknaden, rätt jobb till rätt utbildning (vi har själva varit där)! Företaget består av tre unga akademiker med yrkesbakgrund inom webbdesign, affärsutveckling/organisationsutveckling samt försäljning.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.