Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-11-22

Utveckla ramverk för att återanvända webb applikation till mobilt gränssnitt

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Vad vi söker:
Det går bra för Stratsys och vi söker nu en/två exjobbare till våran utvecklingsavdelning. Vi söker studenter inom data/systemutveckling. Vi ser gärna att de sökande bor i Göteborg.

Förslag
Ni skall utveckla ett ramverk för att hantera mobila platformar för våran webb applikation. I arbetet ingår att utreda hur arkitekturen ska se ut samt framtagande av ramverk för implementation.

Kort om Stratsys:
Stratsys utvecklar och säljer ett system för verksamhetsstyrning. Vi har runt 100 kunder och majoriteten av alla större kommuner, myndigheter och landsting styrs idag med hjälp av Stratsys. Vi är idag 50 personer som brinner för att göra världen till en bättre plats och utvecklingsavdelningen sitter centralt i Göteborg med utsikt över hamnen. Systemet är utvecklat i ASP.NET 4.0.
Stratsys expandera kraftigt och det finns goda möjligheter till fastanställning efter genomfört exjobb. Mer info finns på http://www.stratsys.se

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.