Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-11-22

Nyfiken på Sharepoint/ C# ?

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Är du i sluttampen av din utbildning och är sugen på att genomföra ett spännande projekt inom Sharepoint och C# som exjobb? Vill du ha chans att få en större inblick i ett av Sveriges största IT-konsult företag och samtidigt samarbeta med våra duktiga utvecklare? Då är detta exjobb något för dig!

I utbildningssyfte använder sig utvecklare på Sigma av webb-casts. Kännedomen om dessa sprids idag via mail eller från person till person. Eftersom Sigma Väst kommer att få ett nytt intranät som baseras på SharePoint 2010, är planen att intranätet bland annat ska användas som en portal för att sprida kännedom om web-casts. Det skulle leda till att utvecklare kan tipsa andra utvecklare om lämpliga web-casts inom en mängd olika intresseområden. Vi hoppas också att detta kan leda till att fler arbetsroller inom Sigma blir engagerade inom detta området.

Exjobbet går ut på att:

Analysera och samla in krav kring funktionen
Planera projektet
Samt bygga en portal i SharePoint 2010/C# utifrån de insamlade kraven
Eftersom omfattningen i dagsläget är okänd kommer även prioriteringar att behöva göras enligt SCRUM, så att ett färdigt resultat kan uppvisas i slutet av examensarbetet.

Omfattning

2 personer, exjobbets längd definieras i dialog med Sigma. Vi söker exjobbare med placering i Sigma Västregionen, dvs. Göteborg, Borås eller Alingsås

Vi söker gärna dig som läser till civil eller högskoleingenjör! Du är en duktig programmerare framförallt i C# och har ett stort intresse för Sharepoint.

Som person är du ambitiös och positiv. Du har i allmänhet ett stort intresse för teknik och IT. Då exjobbet kommer definieras mer detaljerat i samråd med exjobbarna krävs det att du är kreativ och nyfiken, du kommer gärna med egna krav och förslag. Du är också driven och van vid att jobba och planera arbetet självständigt, självklart med handledarna som stöd.

Goda möjligheter finns för de rätta personerna att efter avslutat exjobb, påbörja sin karriär inom Delta och Sigma. Låter detta intressant?

Tveka inte ansök redan idag! Skicka in ditt/era CV samt en motivering till varför detta exjobb passar just dig/er. Du ansöker via vår hemsida.

Vilka är vi?

Sigma är ett IT-konsultföretag med inriktning på Systemutveckling, Management samt Drift och Förvaltning. Med nordiska kunder som bas levererar vi på en internationell marknad. Sigma är noterat på Stockholmsbörsen och har cirka 1300 medarbetare i nio länder. Sigma är ett starkt och dynamiskt konsultföretag med moderna värderingar. Du har nu möjligheten att tillsammans med oss genomföra en spännande resa.

Delta är en del av Sigmas verksamhet och här ges du som är junior möjlighet att visa upp dig och lära dig hur det är att vara konsult. Du kommer att träffa andra som liksom du är nya i sin karriär och på så sätt kan ni lätt byta erfarenheter med varandra. Vi månar om ett personligt och engagerat bemötande där alla ska känna både tillhörighet och delaktighet i Delta.

Vi ser fram emot din ansökan!


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.