Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-11-22

Förenkling av arbetssätt för säljare

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Uppgiften går ut på att förenkla arbetssättet för våra säljare. Säljarna spenderar idag alldeles för mycket tid på att läsa specifikationer, kontrollera att artiklar passar ihop samt rita hur saker skall se ut. Det finns väldigt tydliga regler över hur saker skall sättas ihop och fungera tillsammans vilket gör att vi borde kunna utveckla en lösning där säljarna genom olika val får fram underlag för både kund och produktion. Det finns även önskemål om att kunna generera en ritning baserat på vilka val man väljer.

Tanken är att utvecklingen skall ske i .NET varför det är en fördel om sökande antingen behärskar detta eller åtminstone ett annat webbaserat skriptspråk

Detta är en stor uppgift som bör delas av för att passa ett exjobb. Detta görs tillsammans med sökande. Passande sökande är framtida Civilingenjörer, Systemvetare eller Högskoleingenjörer.
För mer information vänligen kontakta IT-ansvarig Oscar Karlsson

Om företaget:
Seldénkoncernen är en av världens ledande tillverkare av riggsystem för båtar om 2-30 ton. Med utvecklings- och produktionsenheter på Sveriges västkust och Englands sydkust har vi unika möjligheter att testa och vidareutveckla våra produkter under hårda och realistiska förhållanden till havs.  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.