Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-12-01

Exjobb Mobil Applikations och Webutveckling

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Är du i sluttampen av din utbildning och är sugen på att genomföra ett spännande projekt inom mobil applikationsutveckling. Vill du jobba med ios-, android- och webbutveckling? Vill du ha chans att få en större inblick i ett av Sveriges största IT-konsult företag och samtidigt samarbeta med våra duktiga utvecklare? Då är detta examensarbete något för dig!

Examensjobbet syftar till att bygga ett mindre kunskapsbaserat spel för flera plattformar. Själva spelidén är ganska enkel men utmaningen ligger i att det skall göras på flera plattformar och med flera olika tekniker. Projektet kommer planeras och utföras på så vis som Sigma bedriver projekt idag. Vi arbetar enligt Scrum och anställd personal på Sigma kommer att hjälpa till för att säkerställa kvalitén.

Examensarbetet innefattar:

• Kravinsamling

• Kravanalys

• Projektplanering

• Implementera en lösning för webb och för flera mobilplattformar

Tekniker som troligtvis kommer användas är objective-c/Xcode, Java/Android SDK, C#/VB.NET, T-SQL, HTML5, JavaScript och CSS. Det är inget krav att du kan allt detta sedan innan men för att lyckas behöver du ha erfarenhet av några av teknikerna. Arbetet kommer att ske i våra lokaler på Lindholmspiren 9.

Vem Söker vi?

För detta uppdrag söker vi 2 drivna personer.Som person är du ambitiös och positiv. Du har i allmänhet ett stort intresse för teknik och IT. Då examensarbetet kommer definieras mer detaljerat i samråd med Sigmas utvecklare krävs det att du är kreativ och nyfiken och du kommer gärna med egna krav och förslag. Du är också driven och van vid att jobba och planera arbetet självständigt, självklart med handledarna som stöd. Svenska är ett krav i både tal och skrift.

Goda möjligheter finns för de rätta personerna att efter avslutat examensarbete, påbörja sin karriär inom Delta och Sigma. Låter detta intressant? Tveka inte ansök redan idag via vår hemsida! Skicka in ditt/era CV samt en motivering till varför detta examensarbete passar just dig/er.

Vilka är vi?

Sigma är ett IT-konsultföretag med inriktning på Systemutveckling, Management samt Drift och Förvaltning. Med nordiska kunder som bas levererar vi på en internationell marknad. Sigma är noterat på Stockholmsbörsen och har cirka 1300 medarbetare i nio länder. Sigma är ett starkt och dynamiskt konsultföretag med moderna värderingar. Du har nu möjligheten att tillsammans med oss genomföra en spännande resa.

Delta är en del av Sigmas verksamhet och här ges du som är junior möjlighet att visa upp dig och lära dig hur det är att vara konsult. Du kommer att träffa andra som liksom du är nya i sin karriär och på så sätt kan ni lätt byta erfarenheter med varandra. Vi månar om ett personligt och engagerat bemötande där alla ska känna både tillhörighet och delaktighet i Delta.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida!  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.