Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-12-13

Examensarbete för Internationella kontoret i Borlänge

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Utlysning Examensarbete
– Borlänge kommun

Det internationella kontoret, Borlänge kommun består av två tjänstemän, en EU- samordnare samt en internationell samordnare. Enligt våra riktlinjer ska det internationella kontoret arbeta med att stödja kommun, föreningsliv samt koncern i Borlänge med att söka yttre finansiering i form av EU- medel samt andra externa medel. (För mer information om ritlinjerna, vänligen se bifogade riktlinjer) För närvarande har kommunen flera aktiva projekt i Wuhan, Kina, Chisinau, Moldavien samt Pitesti, Rumänien. (För mer information besök vår hemsida)

Områden som kommunerna samarbetar kring är främst miljö-, näringslivs och sociala frågor, samt inom områdena utbildning, ungdom och kultur.

Vi söker en examensarbetare som är intresserad av internationella frågor kopplade till kommunal verksamhet. Din undersökning kommer att tas på allvar och användas för att följa upp vår verksamhet och vårt arbete med de internationella frågorna i kommunen. Vi bollar gärna idéer med dig kring frågeställning och undersökningsform. Ämnet är däremot internationella projekt kopplat till kommunal verksamhet.

Vi kan erbjuda kontakter i kommunens verksamheter, arbetsplats samt handledare. Dessutom får du erfarenhet av att arbete med en politiskt styrd organisation och värdefulla kontakter.

Låter detta intressant?

Hör av dig till mig så diskuterar vi vidare

Välkommen med din ansökan!

Vänligen Zeinab

Zeinab El-saneh
EU- samorndare, Borlänge kommun
[email protected]
0702 44 39 71
www.borlange.se


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.