Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2011-12-15

Webbdesign – Webbplats för framtidens molntjänster

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Vi söker nu en eller två personer som önskar utföra sin magisteruppsats inom marknadsföring/webbdesign tillsammans med oss. Det är ett spännande uppdrag med stor kreativ frihet och möjlighet att påverka. Baserat på grundlig marknadsanalys och noga övervägande av CMS ska ni i samråd med marknads- och säljavdelningen utveckla framtidens webbplats för QBIS och deras molntjänster.

Fokus ligger på att genom analys få grafisk utformning, innehåll, funktionalitet och struktur i samspel för att skapa en kraftfull webbplats med en tydlig fokus på e-försäljning.

Om oss
QBIS är ett intelligent webbaserat affärssystem som består av moduler för Projekthantering,
Tidsrapportering, CRM och Ärendehantering. Modulerna kan användas individuellt eller tillsammans som ett totalt, integrerat affärssystem.

QBIS växer och vår ambition är att vara marknadens bästa leverantör av webbaserade lösningar för tid- projekt och ärende-hantering samt CRM. Vi har kontor i Göteborg.

Om dig/er
Vi ser gärna att du är en kreativ talang med strategiskt tänk och en drivkraft för att lyckas med det du tar dig för. En passion för färg, form och struktur är fördelaktigt samt en positiv attityd för att passa in i vårt glada gäng.
Dokumenterad kunskap i webbdesign eller liknande behövs.

Kontaktperson:
Louise Jeansson, [email protected] 031-614161


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.