Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2012-02-23

Systemutveckling .NET

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Examensarbete 30p.

Digital Fox är ett ungt IT-företag beläget på Stampgatan i Göteborg. Vårt system, DF Respons, används av ca 20 svenska kommuner i syfte att skapa kvalitet, medborgarinflytande och medborgarservice.

Vi söker nu en driven student med genuint intresse för systemutveckling. Hos oss kommer du att få arbeta med tekniker som ASP.NET (c-sharp), MsSql, Html, CSS m.m. Tidigare erfarenheter inom dessa områden samt arbetserfarenheter inom offentlig sektor är meriterande. Vi ser gärna även att du har arbetat med systemutveckling vid sidan av dina studier (professionellt, ideellt eller med egna projekt). Hos oss kommer du att erbjudas personlig handledning och en arbetsplats på vårt kontor. Möjligheter till ersättning och anställning efter slutfört examensarbete finns.

Den exakta uppgiften för ditt examensarbete bestämmer vi tillsammans. Vi har flera olika idéer, bland annat inom: test, prestandaanalys samt gränssnitt för mobila applikationer.

Är du intresserad av en spännande utmaning? Skicka CV och en personlig ansökan till [email protected].

Due to the extent of the system this master thesis will only be available to Swedish-speaking students.

  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.