Exjobbsförslag från företag

Detta är ett uppsatsförslag hämtat från Nationella Exjobb-poolen. Klicka här för att komma tillbaka till samtliga exjobbsförslag.

Förslaget inkom 2012-02-28

Utvärdera ramverk för automatiska tester

OBS! ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DETTA EXJOBB HAR LÖPT UT.
Försäkringskassan IT (FK IT) arbetar med ”hela kedjan” - från utveckling till produktion och förvaltning av IT-tjänster. Vi levererar IT-tjänster inom handläggning, administration och självbetjäning för Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och andra partners. Testområdet på FK IT består av 65 medarbetare uppdelade på 4 enheter som ansvarar för test av Försäkringskassans IT system. Vi finns i Sundsvall, samt i Kalix, Luleå, Söderhamn, Stockholm och Karlskorna.

Vi arbetar aktivt för att kunna erbjuda studenter möjlighet till examensarbete. Du får inblick i Försäkringskassan IT och vår breda verksamhet. För oss är detta en möjlighet att träffa och samarbeta med kvalificerade och entusiastiska studenter inom viktiga ämnesområden.

Försäkringskassan är inne i ett förbättringsarbete avseende test. Vår målsättning är att automatisera testerna för våra mest kritiska IT-system och för att göra detta använder vi ett antal testramverk. Vi vill nu göra en systematisk genomgång av alla lämpliga alternativ för att kunna välja det/de ramverk som är bäst för oss på sikt.

I arbetet ingår att:
• Göra en marknadsöversikt över tillgängliga testramverk
• Ta fram kriterier för utvärdering av de olika ramverken
• Utvärdera ramverken utifrån framtagna kriterier

Utvärderingen av ramverken kräver tekniska förkunskaper.


  GÅ TILL XJOBB.NU FÖR FULLSTÄNDIG INFO OM DETTA EXJOBB
Informationen om uppsatsförslag är hämtad från Nationella Exjobb-poolen.